Trevlig sommar och välkomna till hösten aktiviteter!

Syrenteckning gjord av John Bauer 1901. Tillhör Jönköpings läns museums samlingar.

Vi har precis lämnat månaden maj bakom oss som i år, en maj som i år har varit som en hel sommar i sig själv så mycket sol och värme som vi har fått. Snart är syrenernas tid helt över för i år. Då kan vi glädja oss åt den här lilla fina syrenteckningen som tillhör samlingarna vid Jönköpings läns museum dit vi kommer att göra ett studiebesök den 11 oktober. Särskild inbjudan kommer efter semestrarna.

Senare i höst, 28-29 november, arrangerar nätverket DOSS sitt årliga höstmöte. Den här gången gör nätverket det i samarbete med oss i föreningen MABBAS samt med Sjöhistoriska museet i Stockholm där vi också kommer hålla till. Call for paper finns som egen bilaga.

Vi önskar alla våra medlemmar en fin sommar med en skön och bra blandning av roliga upplevelser och semestervila. Och så önskar vi er välkomna till en ny spännande höst med oss i MABBAS!

Denna inbjudan finns som bilaga att hämta här: MABBAS_trevlig_sommar_tips_om_hostens_aktiviteter_2018

Call for paper till seminariet den 28-29 november 2018: Call_for_paper_Att_bevara_samtiden_nov_2018

Alla bilder kommer från Jönköpings läns museum. De två första bilderna visar museets entré och gård. Tredje bilden visar Café Stugan i Jönköpings Stadspark, fotograf Gustav Andersson och akvarellteckningen med sommarfjärilar och sommargräs är också gjord av Johan Bauer.

Kommentarer är stängda.
%d bloggare gillar detta: