Spårvägsmuseet söker en ny medarbetare

Kontaktkarta_sparvagmuseet_75Spårvägsmuseet söker en Museitjänsteman som ska ansvara för museets samlingar. Det är en merit om du har arkivbakgrund för du kommer att ansvara för samlingarna av bilder, föremål och ritningar. I dina uppgifter kommer också att ingå ansvar för förvaltning, utveckling och tillgängliggörande av samlingarna genom webb, databaser, arkiv och bibliotek. I rollen ingår också att ge besöksservice inom detta område.

Spårvägsmuseet är Stockholms läns lokaltrafikmuseum. Museet öppnades på 1920-talet och samlingarna berättar både om kollektivtrafikens historia ända sedan de första hästspårvagnarna 1877 och om dess framtida betydelse för Stockholmarna och Stockholmsregionen. Spårvägsmuseet drivs av Trafikförvaltningen. SL är sedan 1 januari 2013 Trafikförvaltningen inom Stockholms läns landsting.

Upplysningar

Frågor kring tjänsten ställs till rekryterande chef Christoffer Sandahl, tfn: 08-686 1766 alternativt HR-specialist Martina Ohlsson, tfn: 08-686 3653.
Fackliga kontaktpersoner för SACO är Martin Lindahl, tfn: 08-686 4012 och för Vision (SKTF) Arne Grundberg, tfn: 08-686 1888.

Sista dag för ansökan

Vänligen skicka din ansökan via länken i annonsen så snart som möjligt, intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kommer att tillsättas innan sommaren, men jobbstart ligger först i mitten av augusti.

LÄNKAR

Spårvägsmuseet  http://sparvagsmuseet.sl.se/

Annonsen Museitjänsteman http://www2.sl.se/upload/annonser2011/gf/Museitjansteman_Sparvagsmuseet.pdf

Föregående inlägg
Kommentarer är stängda.
<span>%d</span> bloggare gillar detta: